Imagine a world, something you've never seen before. Something more beautiful than you'll ever see and then, destroy it.
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Aryen & Maya

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
AuteurBericht
Dean

avatar

Aantal berichten : 1101
Registratiedatum : 29-12-12
Leeftijd : 20

BerichtOnderwerp: Re: Aryen & Maya   ma okt 30, 2017 3:11 am

Ze werd verrast door zijn volgende acties. Het parkeren van de auto. Een fractie van een seconde dacht ze dat hij haar serieus had genomen, maar een blik op zijn gezicht vertelde haar dat dat niet het geval was. een brede lach verscheen op haar gezicht toen ze de deur opende, maar voordat ze uit kon stappen werd haar aandacht getrokken door wat hij zei. Ze pakte de sleutel aan, eerst met onbegrip, toen verassing in haar ogen. Even twijfelde ze, keek ze hem aan. Hij was bloedserieus. De grijns kwam weer terug op haar gezicht. 'Ben zo terug,' zei ze, 'ga er niet zonder mij vandoor!'
Ze ging op de stoep staan, sloot de deur. Even deed ze haar ogen dicht, ademde de koude nachtlucht in en kneep haar handen tot vuisten. De sleutel prikte in haar handpalm, maar het was een prettig gevoel. Raar, maar prettig. Ze spreidde haar armen, alsof ze weg kon vliegen. Opende haar ogen en begon te lopen. Eigenlijk wilde ze schreeuwen, ter realisatie dat ze hier echt was, maar er waren te veel omwonenden en het tijdstip was ongepast. Ze ging harder lopen, rennen. Sprintte een stukje, waarna ze buiten adem tot stilstand kwam bij een boom. Enkele haren veegde ze uit haar gezicht, ze bekeek de sleutel nog eens. Ergens vertrouwde ze het niet. Of wel. Ze vertrouwde de jongeman, tegen alle rationele denken in. Ze liet de sleutel in haar zak glijden. Straks maar eens vragen wat zijn plan was. Een glimlach, waarna ze zich omdraaide en weer richting de auto begon te lopen, rennen. Binnen enkele secondes was ze weer bij de zijdeur aangekomen en opende deze. Nog steeds een beetje buiten adem, nam ze weer plaats. Met immer die lach op haar gezicht. 'Ik weet niet zo goed hoe ik je hiervoor kan betalen, maar in ieder geval heel erg bedankt,'zei ze tegen Aryen, terwijl ze haar gordel weer vastklikte. Veiligheid voor alles, uiteraard. Het rennen had haar weer helder gemaakt, zelfs de laatste restjes van de high waren uit haar hoofd verdwenen. Was misschien ook wel goed, zo lang ze maar niet begon te twijfelen. Daarvoor was ze hier niet.

_________________
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Aryen

avatar

Aantal berichten : 16
Registratiedatum : 24-09-17

BerichtOnderwerp: Re: Aryen & Maya   wo nov 01, 2017 3:55 am

Ze stapte wel degelijk uit en waarschuwde hem zelfs nog om niet weg te rijden. Hij kon het wel doen, maar wilde dat niet echt. Ten eerste omdat hij zich dan wellicht schuldig zou voelen - een gevoel dat hem niet vaak overkwam, maar iemand om middernacht in een onbekende stad laten ronddwalen... nee - en ten tweede omdat hij haar een sleutel gegeven had. Ja, ze kende het adres niet, maar wie weet ging ze wel aan elke deur prutsen met de sleutel en dat zou de hele buurt in rep en roer zetten. Dat zou politie betekenen, waarna Maya wellicht enkele details zou verklappen en hij in de problemen kwam. Misschien was de derde reden ook dat hij zichzelf nu al starend in de auto bevond, kijkend naar een Maya die iets deed wat leek op herboren worden. Ze sprintte, draaide rondjes, een glimlach op haar gezicht. Hij kon het niet helpen, maar ook bij hem kwam een glimlach opspelen als hij haar zo bezig zag. Even vroeg hij zich af of ze nog zou terugkomen en niet gewoon de nacht in zou rennen, maar ze kwam terug. Duidelijk opgelucht. Ze had het over betalen, maar dat wimpelde hij al snel af. 'Als je je leven weer ietwat op de rails hebt, verzin ik wel wat waarmee je me zou kunnen helpen. Een gunst voor een andere.'
Eens ze haar gordel weer had vastgeklikt, startte hij de wagen weer. Als ze nog ietwat wilde slapen voordat de buurt tot leven kwam, werd het wel eens tijd dat ze ook een plek had om te slapen. Hij reed iets meer naar de buitenbuurt, naar een appartementencomplex, waar hij de wagen parkeerde, de sleutel uit het contact haalde en uitstapte. Hij vertrouwde erop dat Maya zou volgen, aangezien hij haar wenkte, waarna hij de gemeenschappelijke hal binnenstapte en daar op de knop van de lift duwde. Ze moest niet al te veel verwachten, want er lag wellicht alleen een stoffig matras, maar ze kon het wel opbouwen. 'Twaalfde verdieping,' zei hij eens de liftdeuren geopend waren.
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Dean

avatar

Aantal berichten : 1101
Registratiedatum : 29-12-12
Leeftijd : 20

BerichtOnderwerp: Re: Aryen & Maya   wo nov 01, 2017 4:41 am

Een gunst in de toekomst. Maya kon een heleboel verschillende soorten gunsten bedenken, maar waarschijnlijk was het niet iets wat Aryen zou willen. Hij leek er niet het type voor. Ze schudde haar haren uit haar gezicht en keek door het raampje naar buiten. De eerste straaltjes zonlicht kwamen al doorzetten en dit voorzichtige ochtendlicht scheen op de huizen, de straten, de tuinen van brave gezinnen. Op het flatgebouw waar ze halt hielden. Ochtendschemering.
Ze stapte, op verzoek van Aryen, uit. Voelde dat het toch wel koud was, iets wat ze eerder niet gemerkt had. Ze trok haar jas iets dichter om zich heen terwijl ze hem naar binnen volgde, de hal van het gebouw in. Twaalfde verdieping, blijkbaar. Dan had ze nog geluk dat er een werkende lift was, iedere keer twaalf trappen op en aflopen was wel heel vermoeiend. Dat was waarschijnlijk ook de reden dat er een lift in het gebouw zat; mensen twaalf trappen op laten lopen moest wel tegen de wet zijn. Ze glimlachte eventjes om haar grapje, trok zichzelf weer terug naar de realiteit. 'Loop je nog even mee naar boven, of heb je eigen zaken waar je je nu nog mee moet bezig houden?' Ze keek hem bijna smekend aan. Ergens wilde ze nog niet dat hij weg ging, puur omdat ze dan alleen zou zijn en dat zou haar heel veel tijd geven om te gaan twijfelen over de keuze die ze vannacht gemaakt had, daarbij inclusief het feit dat ze geld had gejat en dat ze weer drugs had gebruikt. Wat ze wel heerlijk had gevonden, maar er knaagde nu al een soort van schuldgevoel aan haar. Niet goed. Eenzaamheid zou haar misschien niet goed doen. Misschien wel. Als hij weg moest, moest hij weg. Had ze sowieso geen keuze meer.
Een belletje ging en de liftdeuren sprongen open. Een blik naar binnen vertelde haar dat het ding leeg was en dat ze uit twintig verschillende verdiepingen kon kiezen om naartoe te gaan. Dat waren er best veel. Twaalf.

_________________
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Aryen

avatar

Aantal berichten : 16
Registratiedatum : 24-09-17

BerichtOnderwerp: Re: Aryen & Maya   wo nov 01, 2017 5:19 am

Hij was niet zeker of ze nou vroeg of hij mee wilde naar boven. Misschien was het wel een sarcastische opmerking, aangezien ze toch al wat uren met elkaar hadden gespendeerd. Ze zou dan echter een ondankbaar wicht zijn, aangezien hij haar wel alles had gegeven om een nieuwe start te maken. Zo ongeveer. Dus toen de liftdeuren openden, stapte hij mee de lift in en gingen ze met twee naar boven. Het was een krakkemig oud ding, die lift, maar hij werkte. Dat was het belangrijkste. Het was nu ook niet zo dat ze samen veel wogen, dus ze zouden wel zonder problemen de twaalfde verdieping bereiken. Anders zaten ze gewoon even gezellig vast, waarom niet.
'Je moet er niet al te veel van verwachten,' begon hij eens de lift de tweede verdieping bereikte. 'Het was een opslagruimte, dus echt veel staat er niet. Het zal wel genoeg zijn en je kan het zelf nog wat opfleuren, maar dan weet je dat je niet al te hoge verwachtingen moet hebben.' Hij was niet zeker of hij het al gezegd had, maar dan herhaalde hij het gewoon even. Beter dan het niet zeggen. Niet dat het hem vrij veel kon schelen waar ze zou verblijven - het maakte haar wellicht ook vrij weinig uit - maar toch.
De lift bereikte in die tijd de twaalfde verdieping. Voor een oud ding ging het vrij snel, wat wellicht betekende dat deze lift wel nog onderhouden werd. Beter. 'Hier, aan het eind van de hal. Aan jou de eer.'
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Dean

avatar

Aantal berichten : 1101
Registratiedatum : 29-12-12
Leeftijd : 20

BerichtOnderwerp: Re: Aryen & Maya   wo nov 01, 2017 7:48 am

Het ging nog verrassend snel, het stijgen van de lift. Met opnieuw een pingetje, gingen de deuren open en werd een lange hal zichtbaar. Oogde een beetje zoals zo'n oud, romantisch hotel. Verkleurde wanden en ook de vloerbedekking had niet meer zo'n felle kleur als het eens gehad had. Toch maakte dat Maya niet uit toen ze de lift uitstapte. Het had wel zijn charme, tenminste, als je verder geen luxe gewend bent. Nog een glimlach. Toen beiden de lift uitgestapt waren, ging de deur weer dicht. Een andere verdieping, om een ander persoon op te halen. Nu begon ze langzaam door te lopen. Het gevoel van een ouderwets hotel werd versterkt door de anonieme, houten deuren met enkel een huisnummer erop. Kamernummer. Huisnummer. Misschien was dit vroeger wel een deel van een hotel geweest. Was goed mogelijk. Waarschijnlijk luxe. Nu niet meer, nu aftands en waarschijnlijk relatief goedkoop. Ze checkte het nummer dat op de sleutel gegraveerd was en stopte voor de corresponderende deur. Sleutel in het slot, de deur klikte open. Een ietwat muffe geur kwam haar tegemoet en toen de deur open zwaaide, begreep ze waarom Aryen haar nog vier keer had gewaarschuwd. Het was stoffig, de ramen waren een tijd niet schoongemaakt en het interieur was opvallend afwezig. Ze haalde haar schouders op en draaide zich naar haar weldoener toe. 'Het is meer dan waar ik op had mogen hopen, ik neem toch aan dat je niet dacht me teleur te stellen?' Ze glimlachte naar hem, liep wat verder naar binnen. Bij nader inzien, was er nog wel wat interieur. Een tafel, een aantal stoelen. Ze liep door naar het kleine keukentje. Niet veel, maar het zou voldoende zijn. Ze was niet van plan hier lang te blijven, want dan zou ze zich alleen maar schuldig voelen omdat ze gebruik maakte hiervan. Ze moest toch op eigen benen leren staan, vond ze. Ze gooide haar jas op de tafel neer en keek nog eens rond. 'Geloof me, dit is meer dan ik had kunnen en mogen hopen. Ik ben je dankbaar.'

_________________
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Aryen

avatar

Aantal berichten : 16
Registratiedatum : 24-09-17

BerichtOnderwerp: Re: Aryen & Maya   wo nov 01, 2017 9:51 am

Ze opende de deur en ze leek nog best tevreden, ondanks dat het binnen nog erger was dan hij had verwacht. Toch was ze blij en was dat ook best normaal; ze had tenminste een verblijfplek en het zou hem vrij weinig moeten schelen waar ze verbleef. Het boeide haar wellicht ook vrij weinig. Hij maakte echter geen aanstalten om nog binnen te gaan, aangezien hij eigenlijk ook best wat slaap kon gebruiken en nog enkele dingne te doen had. 'Hier om de hoek zit een winkeltje,' sprak hij, 'een kleine supermarkt. Ze hebben er wel redelijk wat, dan kan je alvast wat te eten halen.' Hij glimlachte terwijl hij verderging. 'Aangezien deze nacht heel wat langer is geworden dan oorspronkelijk de bedoeling was, denk ik dat het verstandig is dat ik maar eens vertrek. Je hebt mijn telefoonnummer, mocht je nog wat nodig hebben of wanneer je dit plekje hier achter je laat omdat je zelf iets gevonden hebt. De sleutel kan ik namelijk wel nog gebruiken in de toekomst. Succes.' Hij aarzelde nog even, maar draaide zich toen om en sloot de voordeur waar Maya nu achter verdween. Zijn nacht was inderdaad een stuk anders verlopen dan de bedoeling was geweest, maar een verrassing was ook een keer leuk. Iets onverwachts. Hij hoopte alleen maar dat niemand besloot de oude opslagruimte weer in gebruik te nemen, anders had hij wellicht een klein probleem. Hij liep weer richting de lift - duurde overigens een eeuwigheid voordat dat ding boven was deze keer - en vertrok eens hij weer buiten was met zijn auto weer naar huis. Zijn eigen huis, deze keer. Alleen.
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Dean

avatar

Aantal berichten : 1101
Registratiedatum : 29-12-12
Leeftijd : 20

BerichtOnderwerp: Re: Aryen & Maya   wo nov 01, 2017 11:02 am

De dagen waren voorbij gevlogen in deze nieuwe woonplaats. Na een iets te korte nacht slaap de eerste nacht was ze direct naar de genoemde supermarkt gegaan; daar had ze niet alleen in haar basisbehoeften kunnen voorzien, maar had ze ook een baantje kunnen regelen als vakkenvuller in de avond. Niet het meest glamoureuze werk, maar het was meer dan niets. Aangezien ze op dit moment geen huur hoefde af te dragen, was het prima op deze manier. Het grootste deel van haar dag besteedde ze op verkenning, op zoek naar iets meer permanent. Met Aryen had ze eigenlijk niet meer gesproken sinds die nacht, drie dagen geleden.
Haar lichaam had het iets zwaarder dan haar geest, na die ene trip. Ze merkte dat er weer een soort honger ontstaan was naar een high, die ze zo veel mogelijk probeerde te onderdrukken. Die ene avond was leuk geweest, maar bij een nieuw begin wilde ze graag een schone lei houden. Geen drugs, geen drank. Misschien een drankje voor het plezier, maar niet meer om continue verdoving op te wekken. Eerlijk werk. Geen hoererij, geen stripperij. Ze had wel gemerkt dat er meerdere van dat soort tenten in deze stad waren, dus als ze ooit zo laag zonk, kon ze in ieder geval aan werk komen. De dames die ze had gezien, zagen er namelijk een stuk minder appetijtelijk uit dan zijzelf, al zei ze het zelf.
Er waren nu dus drie dagen voorbij. Ze zat, zoals wel vaker, op de rand van het matras. Het was niet veel, maar stukken comfortabeler dan de vloer. En laten we wel wezen, Maya verveelde zich. Ze wilde wat actie. Een braaf, goed leven was mooi, maar Maya was er niet geheel geschikt voor. Ze wilde actie, spanning. En ze wist wel bij wie ze dat kon vinden. Ze pakte haar telefoon op, zocht naar het nummer dat ze de afgelopen dagen wel vaker had bekeken, in haar craving voor een joint. Maar nooit had gebeld. Vandaag was het anders. Ze drukte op de groene toets en luisterde naar het geluid van een telefoon die overging. Ze zou geen extravagante dingen vragen. Slechts of hij plannen had vanavond en of ze mee kon. Omdat ze hier niemand kende en graag in het sociale leven wilde duiken. Ja, dat klonk goed. Ze lachte zachtjes om zichzelf.

_________________
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Aryen & Maya   

Terug naar boven Go down
 
Aryen & Maya
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Tradimenzi :: Off-Topic :: Overig-
Ga naar: