Imagine a world, something you've never seen before. Something more beautiful than you'll ever see and then, destroy it.
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Eireann Lucifer Burrell

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Lucifer

avatar

Aantal berichten : 14
Registratiedatum : 29-10-13

BerichtOnderwerp: Eireann Lucifer Burrell   di okt 29, 2013 9:28 am

Volledige naam: Eireann Lucifer Burrell
Roepnaam: Lucifer
Leeftijd: 19 jaar oud.
Soort: Een boselfje, nou goed? Nee, Lucifer is een weerwolf/wolvin/noem het hoe je wilt.
Geslacht: Vrouwelijk
Angsten: (Zonder vrees.)
Verlangens: (Zonder verlangens.)
Karakter: Lucifer wordt omschreven als koud, niet koeltjes, maar ijskoud en genadeloos tegenover vrijwel elk persoon en wezen - met hier en daar een schaars aantal uitzondering. Haar stem overvloeit het merendeel van de dag met sarcasme en ze is niet bang om haar mening hardop uit te spreken, waarbij ze nog wel eens vergeet na te denken voordat ze iets zegt - of doet. Ze is impulsief en denken lijkt bij haar vaker op de tweede dan de eerste plaats te staan, waardoor ze zich geregeld heel wat op de hals weet te halen - waar het haar geluk is dat ze absoluut geen teer poppetje is dat niet instaat, is zichzelf te verdedigen. Ze komt vaak in de problemen, waar het feit dat ze niet op haar mond is gevallen een steentje aan bijdraagt. Ze lost haar problemen ook liever op door te handelen, in plaats van het ergens even rustig uit te praten. Ze is ondernemend en zit zelden stil, hoewel ze hier verschillende redenen voor heeft. Ze heeft het echter zelden over haar emoties en laat niet bijzonder vaak merken dat ze inderdaad emoties heeft. Hierdoor komt ze vaak koud en harteloos over. Ze heeft bovendien een kort lontje en kan maar weinig hebben, van wie dan ook. Het niveau waarbij ze zich aan anderen gaat ergeren zit dan ook behoorlijk laag. Lucifer is een vechter en ijskoud in haar daden. Ze ziet het belang van vriendschappen of relaties niet en heeft er daardoor ook niet bijster veel. Het vertrouwen in de mens is bij haar tot een dieptepunt gezakt en ze verbergt het zelden als ze iemand wantrouwt. Die persoon zal zich in haar ogen eerst maar moeten bewijzen, voordat hij ook maar het kleinste beetje van haar vertrouwen verdient. Compleet vertrouwen doet ze echter nooit, maar je zou kunnen zeggen dat dat beetje vertrouwen ook al een hele prestatie is - want dat is het. Nee, Lucifer is waarschijnlijk niet de eerste persoon waar je naar toe gaat om even lekker bij uit te huilen of over je problemen te praten. Ze is waarschijnlijk niet eens de laatste persoon, maar er zijn andere dingen waarmee je bij haar kunt komen. In sommige gevallen heeft ze namelijk geen probleem met wat gezelschap en anders laat ze het wel merken dat ze een probleem heeft met je aanwezigheid. Maak je maar geen zorgen, Lucifer is glashelder in wat haar wel en niet bevalt en wie ze wel of niet mag. Dat is één van de dingen die meteen van haar af zijn te lezen. De echt vertrouwelijke dingen zullen echter wat graafwerk vereisen - en dat wordt niet op prijs gesteld, dus rot maar gewoon op.
Biografie: (Zonder biografie.)
Uiterlijk: Lucifer heeft geen uitzonderlijk vrouwelijke bouw en de ontwikkeling van haar lichaam zou men als kinds kunnen afdoen. Een volle boezem of duidelijk aanwezig achterwerk heeft ze niet, hoewel haar heupen goed gevormd zijn en haar slanke middel extra benadrukken. Lucifer heeft een tengere bouw, maar is - god zij dank - wel lang genoeg om niet voor een onderontwikkelde zestienjarige te worden aangehouden. Ze is ongeveer één meter drieënzeventig. Ze heeft lange, donkerbruine haren die bij bepaald licht voor zwart zijn aan te houden. Haar ogen zijn donkergroen van kleur en lijken daarmee een beetje een donker woud - of iets in die richting. Verder heeft ze een lelieblanke huid, die op een schatrijk aantal aan littekens en een tatoeage op haar pols vrijwel geen oneffenheden heeft. Ze heeft een oog op haar pols getatoeëerd staan, de tatoeage is in zwart-wit en is, behalve dat hij je telkens recht aan lijkt te kijken, weinig bijzonders.

Extra:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ravay
Admin
avatar

Aantal berichten : 981
Registratiedatum : 29-12-12
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: Eireann Lucifer Burrell   di okt 29, 2013 9:33 am

Hoewel je geen biografie hebt (die ik toch graag nog zou zien ooit, het hoeft niet lang te zijn) is ze goedgekeurd. Like a Star @ heaven 

_________________
Hope is all you have, let me destroy it.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://tradimenzi.actieforum.com
Greg

avatar

Aantal berichten : 16
Registratiedatum : 29-10-13

BerichtOnderwerp: Re: Eireann Lucifer Burrell   di okt 29, 2013 9:34 am

Oeh, je hebt kleurtjes, awesome.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lucifer

avatar

Aantal berichten : 14
Registratiedatum : 29-10-13

BerichtOnderwerp: Re: Eireann Lucifer Burrell   di okt 29, 2013 9:47 am

Greg schreef:
Oeh, je hebt kleurtjes, awesome.
What a Face 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Eireann Lucifer Burrell   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Eireann Lucifer Burrell
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Tradimenzi :: Belangrijk! :: Personages-
Ga naar: