Imagine a world, something you've never seen before. Something more beautiful than you'll ever see and then, destroy it.
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Nick Stones

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Nick

avatar

Aantal berichten : 15
Registratiedatum : 29-10-13
Leeftijd : 26

BerichtOnderwerp: Nick Stones   di okt 29, 2013 9:38 am

Volledige naam: Nick Stones
Leeftijd: 21
Soort: feniks
Geslacht: mannelijk
Vrees voor: water, verbindingsangst
Verlanging naar: Spanning, adrenaline en eigenlijk gewoon iets om zijn dagelijkse leven mee te vullen. Hij haat het om steeds dezelfde routine te moeten volgen dus doet hij er bijna alles aan een beetje spanning te krijgen ookal gaat dat ten kosten van anderen.
Karakter: Het is best moeilijk om Nick zijn karakter te beschrijven aangezien ik het zelf niet altijd even goed begrijp. Maar ik zal het in elk geval proberen. Nick is een aardige jongen ookal kan hij soms wel arrogant overkomen naar anderen toe. Hij leeft om het avontuur en nieuwe dingen te ontdekken en hij is nergens bang voor, wat hem dan weer veel te vaak verwondingen oplevert. Hij is het soort persoon die de grenzen van ‘kunnen’ wil aftasten en hij geeft er niet om als hij dood zou gaan in het proces, zolang hij het maar geprobeerd heeft is het voor hem iets geslaagds. Verder zou je hem ook wel een slet kunnen noemen. Hij leeft voor het plezier uit het leven te halen en dat zie je dan ook aan de manier dat hij doet en aan hoe hij door het dagelijkse leven gaat. Hij heeft sex zovaak hij kan, hij gaat op avontuur en iedereen die hem in de weg loopt ziet hij als een miniem obstakel, wie zijn zij namelijk om hem tegen te houden? Het is zijn leven, zijn keuze en de rest kan opzouten. Verder heeft hij een hekel aan samenwerken en werkt hij niet graag.
Uiterlijk: Bruin krullend haar, klein baardje (zie picc) & lichtgrijze ogen.
Achtergrond: Nick is altijd al een herrieschopper geweest. Hij werkte nooit mee, stal dingen wanneer hij het nodig had en had eigenlijk een totale lak aan regels. Maar veel kon het hem niet schelen, zijn ouders vonden het niet erg en betaalde vaak voor de dingen die hij gestolen had waardoor de andere leden van de stam het hem uiteindelijk niet kwalijk namen en het als een kinderlijk trekje zagen. Toen hij 9 jaar was stierven beiden zijn ouders en werd hij ingenomen door een oude man bij wie hij veel geleerd had. Erg veel herrineringen had hij niet aan zijn ouders behalve het verhaal dat zijn vader hem altijd had verteld over een mythische plek die zou bestaan in de bergen waar alle soorten zouden leven in vrede. Toen hij dit aan de oude man verteld had knikte die enkel en zei hij dat het een verhaal was dat men aan kinderen vertelde maar dat het erg onwaarschijnlijk was dat het bestond aangezien de goden dit waarschijnlijk niet zouden toestaan. Toch had hij volgehouden dat het wel bestond, want zijn vader had dit verteld. (ookal was het in een kinderboek).
Toen de oude man stierf had hij op zijn sterfbed Nick laten beloven dat hij er alles aan zou doen om zijn dromen waar te maken, ondanks de consequenties. Nick had dit beloofd en liet de man in rust sterven. Door die belofte kijkt Nick altijd over weiden en zeeën, zich afvragend waar hij het best zou kunnen beginnen met zijn zoektocht naar het land waar zijn vader hem altijd over vertelde.


ps : Het is gewoon een verhaaltje dat zijn vader hem vertelde Elke, hiermee wil ik niet zeggen dat het ook daadwerkelijk bestaat in de wereld die jij gecreëerd hebt.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ravay
Admin
avatar

Aantal berichten : 981
Registratiedatum : 29-12-12
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: Nick Stones   di okt 29, 2013 9:42 am

Goedgekeurd Like a Star @ heaven 

_________________
Hope is all you have, let me destroy it.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://tradimenzi.actieforum.com
 
Nick Stones
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Tradimenzi :: Belangrijk! :: Personages-
Ga naar: