Imagine a world, something you've never seen before. Something more beautiful than you'll ever see and then, destroy it.
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Demetrius Szilárd Bárány

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Demeter

avatar

Aantal berichten : 5
Registratiedatum : 01-11-13

BerichtOnderwerp: Demetrius Szilárd Bárány   za nov 02, 2013 10:35 am

Volledige naam: Demetrius Szilárd Bárány
Roepnaam: Demeter
Leeftijd: Demeter is 21 jaar oud, hoewel dit niet helemaal van zijn uiterlijk is af te leiden. Ach, ja.
Soort: Demeter is een vuurvliegje, of iets in die richting. Nee, hij is een feniks.
Geslacht: Mannelijk, en daar zijn we mee uitgesproken.
Angsten: Demeter is, net zoals veel van de andere feniksen, bang voor water en ijs, hoewel zijn angst voor water één bijzondere uitzondering heeft. Hij is namelijk, mits in zijn menselijke vorm, dol op regenwater. Hij heeft gewoon iets met regendruppels, tsja. Daarnaast heeft zelfs de naïeve Demeter een zwakke vorm van wantrouwen tegenover de meeste andere wezens, in het bijzonder de waterwezens.
Verlangens: Demeter verlangt naar vrijheid, hoewel vrijheid behalve een verlangen, ook een soort gedeelde angst is. Vrijheid is een behoorlijk wijds begrip, maar Demeter verlangt vooral om niet beïnvloed te worden in zijn keuzes. Totale vrijheid is echter niet één van zijn prioriteiten, omdat een daadwerkelijke vogelvrijheid hem ergens beangstigend. De gevoelens zijn dus behoorlijk dubbel en daar maakt hij het zichzelf soms ook behoorlijk moeilijk mee. Daarnaast verlangt Demeter naar een vorm van gezelschap, maar niet per se vanuit een romantisch oogpunt.
Karakter: Demeter is naïef, behoorlijk zelfs. Men zou zelfs kunnen zeggen dat de jongeman een kinderzieltje in zijn lichaam heeft opgesloten en hem zich eigen heeft gemaakt. Hij is een persoon die met mistige blik naar de buitenwereld kijkt en heeft er moeite mee in te schatten wanneer er gevaar dreigt. Het scheelt dat hem toen hij jong was, heel duidelijk is ingeprent dat hij voorzichtig moet zijn bij anders soortigen, want dat is wel het enige dat hem enigszins uit gevaar houdt. Het besef dat hij niet té snel moet vertrouwen, want als dat hem niet verteld was, wie weet wat er inmiddels al van hem was geworden. Hij wordt door buitenstaanders als een gemakkelijk slachtoffer gezien, en ergens is die blik van hem ook niet helemaal verkeerd. Wanneer Demeter zich niet concentreert, dan is hij een gemakkelijk slachtoffer. Demeter heeft echter wel geleerd om, eenmaal buiten de zijn eigen, veilige omgeving, beter op zijn omgeving te letten. Heel oplettend of scherp is hij misschien niet helemaal, maar hij weet dat hij moet oppassen. Demeter heeft een kinds vertrouwen in anderen, maar wanneer dat vertrouwen eenmaal geschaad wordt, is het heel moeilijk het opnieuw te herstellen. Hij is best bevooroordeeld en als je één fout maakt, moet je toch heel wat doen om je opnieuw te bewijzen. Op die momenten kan de anders warme en open jongeman veranderen in iets wat totaal niet bij zijn wezen past. Hij kan op die momenten kil en sarcastisch uit de hoek komen, maar dit gebeurt niet al te vaak. Ook is Demeter vrij chaotisch aangelegd en is hij nogal verstrooid.
Biografie: Demeter is een vrij chaotisch gezin opgegroeid, wat ook deels zijn chaotische aanleg kan verklaren. Hij is geboren in een gezin dat op dat moment al vijf leden telde, en was dus de zesde en laatste toevoeging aan het gezin. Demeter is de jongste van de vier kinderen en dat was aan zijn opvoeding ook te merken. Demeter had een vrij losse opvoeding en zijn familie liet hem behoorlijk vrij, hoewel ze hem op hetzelfde moment ook probeerden te beschermen voor de gevaren van buiten. Zijn familie is nog in leven, behalve zijn middelste zuster, die omgekomen is toen ze hem van een weerwolven-aanval redde. Demeter was toen zelf vijf jaar oud.
Uiterlijk: Demeter heeft een vrij jeugdige uitstraling en geeft niet direct het beeld van een 21-jarige af. Hij is vrij tenger van postuur en heeft bovendien een gezicht dat niet meer onschuld kan uitzenden dan het al doet. Hij is ongeveer één meter vijfentachtig lang, wat hem samen met zijn tengere postuur een wat slungelige impressie geeft. Zijn haren zijn donkerblond van kleur en hij heeft groenige ogen, in zijn gezicht heeft hij bovendien nog een aantal sproeten, dat van hem een wat kinderlijke afschildering maakt.
Extra:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ravay
Admin
avatar

Aantal berichten : 981
Registratiedatum : 29-12-12
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: Demetrius Szilárd Bárány   za nov 02, 2013 10:39 am


Goedgekeurd Like a Star @ heaven 

_________________
Hope is all you have, let me destroy it.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://tradimenzi.actieforum.com
 
Demetrius Szilárd Bárány
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Tradimenzi :: Belangrijk! :: Personages-
Ga naar: