Imagine a world, something you've never seen before. Something more beautiful than you'll ever see and then, destroy it.
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Levi & Arya voor de 10.000e keer

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Volgende
AuteurBericht
Ravay
Admin
avatar

Aantal berichten : 981
Registratiedatum : 29-12-12
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: Levi & Arya voor de 10.000e keer   vr mei 18, 2018 9:29 pm

Arya liep al vijf minuten door de kamer heen en ze deed zo zachtjes mogelijk om Levi niet wakker te maken, maar het was al tien uur en ze wilde naar het zwembad toe. Even staarde ze naar de man in het bed, maar besloot om hem wakker te maken op de meest effectieve manier: ze rukte het kussen onder zijn hoofd vandaan en gooide het tegen zijn hoofd aan. Niet te vergeten dat ze de gordijnen met een ruk opende en flink wat zonlicht naar binnen liet komen. 'Goedemorgen schone slaapster!'
Nu ze niet meer zachtjes hoefde te doen, huppelde het meisje door de kamer heen. Haar bikini had ze al aan getrokken - hij was gewoon zwart maar meer sexappeal had ze toch niet nodig - en ze was bezig met haar haren. Ze was er nog niet helemaal over uit of ze hen in een vlecht of staart zou doen, of misschien wel los. 'Levi, wat denk jij? Zal ik mijn haar vast maken of is los beter?' Los was niet speciaal, maar wel het makkelijkste en het leukste in het water. Dan golfde het mooi mee, als je je haren vast had niet. 'Of zal ik voor mijn bordeauxrode bikini gaan? Zwart of rood? God, Levi, kom dat bed uit. Ik heb niet de hele ochtend de tijd om te beslissen welke bikini en sieraden ik aan ga doen! Jij hebt het makkelijk, help mij eens even.' Arya was niet altijd in een goed humeur 's ochtend, maar op vakantie kon ze daar een uitzondering van maken. Wie zou hier geen goed humeur hebben? Behalve Levi misschien, aangezien ze hem net op een vrij ruwe manier wakker had gemaakt. Ach, eigen schuld. Zij kon er toch zeker niets aan doen dat hij langer sliep. Als het andersom was geweest en hij haar wakker had kunnen maken, had hij daar vast ook gebruik van gemaakt. Mocht hij nog blij zijn dat ze niet al een beker water over zijn hoofd had gegooid, dat was net zo'n effectieve manier namelijk.

_________________
Hope is all you have, let me destroy it.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://tradimenzi.actieforum.com
Dean

avatar

Aantal berichten : 1215
Registratiedatum : 29-12-12
Leeftijd : 21

BerichtOnderwerp: Re: Levi & Arya voor de 10.000e keer   vr mei 18, 2018 9:45 pm

Heerlijk hoor, zo'n vakantie. Een kussen tegen je hoofd en veel te veel zonlicht in je ogen. Met een ietwat ontevreden gekreun kwam de man overeind, bleef nog even versuft zitten en het duurde even voordat hij het gekwetter van Arya tot zijn brein door kon laten dringen. Het was nogal wat en zelfs al zat hij overeind, het duurde nogal even voordat hij in staat was daadwerkelijk te functioneren. Uiteindelijk kwam hij overeind, keek naar de dame alsof het een vleeskeuring was en kneep toen zijn ogen samen. 'Bordeauxrood,' zei hij toen. Dat vond hij persoonlijk een mooiere kleur dus daarom prefereerde hij het, maar dat ging hij haar niet aan haar neus hangen. 'En laat je haren maar los, dat maakt het net iets..' Spannender. Beter. Hij haalde zijn schouders op. 'Weet ik veel, jij bent hier de vrouw met een gevoel voor mode, ik niet.' Dat kwam er wat minder aardig uit dan hij het bedoelde, want het was helemaal niet zo onvriendelijk bedoeld. Ze zou alles toch wel goed kunnen dragen, of ze haar haren nou los of vast had en of ze nou rood of zwart droeg. Levi zelf kwam nu eindelijk van het bed af, zocht in zijn koffers naar iets redelijks om te dragen en twijfelde toen een moment. Kijk, in zijn ondergoed naast Arya slapen was één ding, maar helemaal naakt was iets anders. Hij pakte het stuk stof en liep daarom maar naar de badkamer, waar hij zich omkleedde en direct zijn tanden poetste. Gisteren was hij dat vergeten en hij had geen zin om de rest van de dag uit zijn mond te stinken, dus dat was geen slecht idee. Na enkele minuten verliet hij de badkamer weer, omgekleed en wel. Hij had wel zin in een ontbijtje en een lekker stukje zwemmen, al was het misschien wat vroeg. Nou ja, dat viel ook nog wel mee. Tien uur was een prima tijd.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ravay
Admin
avatar

Aantal berichten : 981
Registratiedatum : 29-12-12
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: Levi & Arya voor de 10.000e keer   za mei 19, 2018 8:31 am

Bordeauxrood. Moest ze weer de badkamer in om een andere bikini aan te trekken. Dat was het probleem met vragen naar iemands mening, als je je er niets van aan wilde trekken, dan moest je het niet vragen. Voor deze ene keer zou ze de andere bikini aandoen, de volgende keer vond ze Levi z'n mening niet meer interessant genoeg. Hij had overigens wel gelijk over haar haren, ze zou ze los moeten dragen, hoewel zijn volgende opmerking daarover ietwat onaardig was. Verbaasd trok ze haar wenkbrauwen naar hem omhoog. 'Doe eens niet zo chagrijnig tegen mij. Het is tien uur, je bent op een missievakantie met een prachtige vrouw en we gaan bij het zwembad ontbijten met de meest exclusieve hapjes die je kunt bedenken. Jij hebt werkelijk niets om vervelend over te doen, behalve misschien een kussen tegen je hoofd. Watje,' ze draaide om en verliet de kamer. De badkamer in, aangezien ze nog steeds die bikini moest verwisselen.
Ze kwam terug de slaapkamer in en ging op het bed zitten terwijl ze de man naast haar aankeek. 'Ik ben al klaar om te gaan, gaat het nog lang duren of moet ik alleen richting het zwembad?' Ze pruilde naar Levi, maar liet haar lichaam toch achterover op het bed vallen. Uiteindelijk, het duurde uren, was Levi ook klaar en ze kwam weer van het bed af. Ze mompelde iets zijn kant op, maar verliet wel de ruimte en liep over het dek richting het zwembad. Alles zag er prachtig uit. Voor iedere gast was een speciaal stukje gereserveerd met ligstoelen en een tafel met ontbijt. Er stonden verschillende dingen waar je sowieso van kon pakken, naast het 'gewone' buffet dat een stukje verderop stond. Ze zou bijna wennen aan dit soort missies.

_________________
Hope is all you have, let me destroy it.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://tradimenzi.actieforum.com
Dean

avatar

Aantal berichten : 1215
Registratiedatum : 29-12-12
Leeftijd : 21

BerichtOnderwerp: Re: Levi & Arya voor de 10.000e keer   za mei 19, 2018 10:36 am

Ze overdreef weer ongelofelijk, hij had er echt niet zo lang over gedaan en dat zou hij haar betaald zetten ook, al zou hij even moeten wachten tot het juiste moment daarvoor aangebroken was. Wat niet zo heel lang ging duren, want ze konden eindelijk vertrekken en hoewel Arya luidkeels beweerde dat het aan hem lag, was Levi er zeker van dat het niet zijn schuld was dat het zo lang had geduurd voordat ze helemaal klaar was om te vertrekken. Los daarvan, ze verlieten hun suite in badkleding, klaar om de wereld te overvallen. Tenminste, dat was waarschijnlijk wat Arya dacht toen ze voor hem uit liep in de richting van het ochtendbuffet. Levi dacht daar anders over, greep haar bij haar middel vlak voordat ze buiten zijn bereik zou geraken en tilde haar op, hierbij een kus in haar hals drukkend. 'Niet te lief naar al die mannen lachen hè Eve, anders laat ik je gewoon nooit meer los.' Hoewel hij haar weer neerzette, hield hij haar wel iets langer vast dan eigenlijk nodig geweest zou zijn en hij raakte haar nog nét dat beetje extra aan. De mensen bij het zwembad konden hen al zien, hierdoor werd extra duidelijk dat ze al van iemand was. Dit zou de jager vast alleen maar leuk vinden, aangezien Levi niet het idee had dat de man respect had voor vrouwen in een relatie.
Hun stoelen stonden uiteraard voor hen klaar, met een prachtig witte handdoek erop voor als ze zich na het zwemmen wilden afdrogen en een aantal hapjes die je voor het ontbijt kon nuttigen. Hier kon Levi zeker wel aan wennen, al helemaal omdat de sfeer nu eventjes lekker ontspannen leek. Eventjes geen missie. Gewoon op vakantie.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ravay
Admin
avatar

Aantal berichten : 981
Registratiedatum : 29-12-12
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: Levi & Arya voor de 10.000e keer   ma mei 21, 2018 6:56 am

Het gebeurde niet vaak dat Arya zich in een situatie bevond waar ze niet op voorbereid was, maar de dag begon goed en Levi wist haar te verrassen. Bijna kreeg hij door die verrassing een elleboog in zijn gezicht, maar ze wist zich in te houden. Het zou er vast niet heel lief uitzien als hij een blauw oog had doordat zijn verloofde niet tegen een verrassing kon. Verdiend, ja. Lief, absoluut niet. Aan de andere kant zou het velen ook niet verbaasd hebben als ze de actie zagen. Het maakte niet uit, dit ging ze hem betaald zetten. Op de lieve manier zoals Eve dat zou doen natuurlijk.
Ze lachte terwijl Levi haar neerzette op de grond en ze mepte, zachtjes, tegen zijn borst aan. 'Doe dat nog eens, dúrf dat nog eens,' een van haar wenkbrauwen ging omhoog. Uitdagend. Speels. Ze hoopte maar dat hij de dubbele boodschap erin kon ontdekken, ze meende het namelijk wel. Hij was er goed vanaf gekomen dit keer. 'Ik ga eerst een duik nemen Tobias, begin maar vast aan het ontbijt, ik kom er zo aan!' Haar slachtoffer was in zicht gekomen. Arya wist precies hoe ze ervoor kon zorgen dat hij haar opmerkte, zelfs al had hij dat misschien al wel gedaan. Een paar meter na zijn standplaats waren de springplanken, daar kon ze makkelijk gebruik van maken. Opvallend liep ze langs hem, keek hem heel even recht aan en keek weer misprijzend weg, voordat ze bij de springplanken aankwam. Arya besloot even te laten zien dat ze alles kon en ging voor de grootste. Ze voelde zijn ogen op haar branden. Ja, hij had haar gezien. Dat was de bedoeling, nu moest ze die aandacht alleen vast zien te houden. Gracieus dook ze van de plank af. Onder water zwom ze een aantal meter verder, kwam weer naar boven en glimlachend zwaaide ze naar Levi. Ze had al een man en hoefde zeker geen tweede.

_________________
Hope is all you have, let me destroy it.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://tradimenzi.actieforum.com
Dean

avatar

Aantal berichten : 1215
Registratiedatum : 29-12-12
Leeftijd : 21

BerichtOnderwerp: Re: Levi & Arya voor de 10.000e keer   ma mei 21, 2018 9:22 am

Hoewel Levi zich allerminst iets aantrok van haar dubbelzinnige bedreiging richting hem, liet hij haar toch gewoon gaan, met een brede glimlach. 'Veel plezier, Eve,' riep hij haar nog na, waarna hij plaats nam op één van de stoelen die voor hun tweeën gereserveerd waren. Ondertussen verloor hij zijn mooie vrouw natuurlijk niet uit het oog, hij moest wel in de gaten houden of er geen mannen waren die haar van hem wilden stelen. Uiteraard was dat wel het geval, maar dat was natuurlijk ook Arya's intentie geweest. De kerel, de James in kwestie, had zijn blik alweer op haar laten vallen maar Arya leek hem vandaag nauwelijks een blik waardig te kunnen keuren. Één blik, oké. Hij glimlachte naar haar en zwaaide terug toen ze eenmaal weer boven water was. God, nat zag ze er nog eens stukken aantrekkelijker uit dan toen ze zich net omgekleed had, dat kon Levi niet ontkennen en dat zou ook raar zijn, aangezien ze zijn vrouw was op dit moment. Niet zijn verloofde, Elke. De kerel, James, leek hier niet al te blij mee te zijn en kwam op Arya af lopen. Levi had geen idee wat zijn plan was, maar hij zat al klaar om weer overeind te komen als dat nodig bleek te zijn. Arya of Eve, het deerde hem niet. Hij vertrouwde deze kerel voor geen cent en dat was niet zijn jaloezie die de boventoon voerde, maar pure objectieve kritiek op de vent. Hoewel Levi wist dat Arya zichzelf prima zou kunnen redden, was hij er gewoon niet helemaal gerust op. Hij pakte één van de hapjes van de tafel, maar hield zijn blik strak gericht op het tweetal. Als het nodig was, kon hij zo ingrijpen. Direct.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ravay
Admin
avatar

Aantal berichten : 981
Registratiedatum : 29-12-12
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: Levi & Arya voor de 10.000e keer   ma mei 21, 2018 9:36 am

OEPS WONT HAPPEN AGAIN IM SORRY

Vanuit haar ooghoek zag ze James aan komen lopen, maar Arya was midden in het zwembad en hij had nog kleding aan, dus ze was relatief veilig. Zo veilig als je kon zijn, moordenaar tegenover slachtoffer. De rollen waren alleen nog niet helemaal duidelijk voor James. Hij dacht nog dat hij de moordenaar, of de jager in zijn ogen, was, maar hij zou er snel genoeg achter komen dat dit niet ging gebeuren.
De man hurkte neer voor het zwembad en gebaarde Arya naar voren te komen, wat ze braaf deed. Dichtbij genoeg dat ze een relatief privé gesprek konden voeren, ver weg genoeg dat hij haar niet aan kon raken. 'Is er iets?' Ze zette grote ogen op en keek hem nieuwsgierig aan.
'Ik houd een feestje vanmiddag, als je zin hebt om te komen, wees welkom. Neem je man mee, ik zou het heel vervelend vinden als hij zich buitengesloten voelt.' Iets in zijn ogen klopte niet, maar Arya kon niet ontdekken wat en ze kon het ook niet vragen. Dus glimlachte ze. Niets meer, niets minder. Een lieve glimlach van de rijke jongedame op een cruiseschip.
'Wat ontzettend aardig! Natuurlijk zullen we er zijn, is er een thema verbonden aan dit feest?' Arya wilde graag weten in wat voor jurk ze moest komen, zeker aangezien ze er veel te veel bij zich had om allemaal te kunnen dragen. Keuzes moesten gemaakt worden, op basis van de informatie die ze kon vergaren.
'Zorg nou maar gewoon dat je er goed uitziet,' ze wilde eigenlijk terug kaatsen dat ze er altijd goed uit zag, maar James stond al op en liep weg. Geweldige vent. Heel even maakte ze oogcontact met Levi, gaf hem een handkusje en dook weer onder water. Ze bleef nog ongeveer een kwartier in het water, tot ze weer terug ging naar haar man. Het zou vreemd zijn geweest als ze naar hem toe rende, alleen om te vertellen over een feestje. Dat was geen optie. Nu wel, ze kon hem alles vertellen, zolang ze het op Eve's manier deed.
'Tobias! James heeft ons uitgenodigd voor een feestje vanmiddag, is dat niet ontzettend attent?'

_________________
Hope is all you have, let me destroy it.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://tradimenzi.actieforum.com
Dean

avatar

Aantal berichten : 1215
Registratiedatum : 29-12-12
Leeftijd : 21

BerichtOnderwerp: Re: Levi & Arya voor de 10.000e keer   di mei 22, 2018 11:08 am

Er leek verder niets te gebeuren, ze wisselden een paar woorden en Arya dook weer weg. Dat was genoeg voor Levi om zich weer te ontspannen, te genieten van het zonnetje en het mooie uitzicht dat hij hier had. Op zowel de vrouwen als op de zee, om specifiek te zijn. Het gebeurde niet met opzet, maar op één of andere manier trok Arya toch iedere keer weer zijn aandacht. Hij weet het aan het feit dat ze nu eenmaal zijn partner was en ook nog eens als zijn vrouw voor moest komen, dus dat het logisch was dat ze hem vaker opviel dan de andere vrouwen die hier rondliepen.
Uiteindelijk kwam ze terug van het zwemmen, met daarbij ook direct een uitleg over hetgeen ze met de man besproken had. Levi glimlachte vriendelijk, lief zelfs. 'Dat is geweldig, lieverd. Moeten we nog iets voor hem meenemen?' Een stelletje kogels, misschien. Daar had hij op zich wel zin in, al vermoedde hij dat het niet bevorderlijk zou zijn voor de feestsfeer. Nee wacht, het zou helemaal niet bevorderlijk zijn voor de feestsfeer. Al vermoedde Levi dat het eigenlijk helemaal niet de bedoeling was dat hij erbij zou zijn, deze James wilde liever enkel Arya, of Eve, op zijn feestje hebben. Dat was een stuk makkelijker om misbruik van te maken. Dat ging niet gebeuren en dat wist Arya ook. Dat wist James ook, daarom had hij hen beiden uitgenodigd voor het feestje. Hij gebaarde naar het ontbijt dat nog steeds voor hen klaar stond, aangezien ze daar nog niet van gehad had. 'Proef het eens, lieverd. Het smaakt heerlijk!'

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ravay
Admin
avatar

Aantal berichten : 981
Registratiedatum : 29-12-12
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: Levi & Arya voor de 10.000e keer   wo mei 23, 2018 9:18 am

In het water had Arya een plan bedacht waarmee ze Levi terug kon pakken voor het eerdere pesten, hij had haar opgetild en aangeraakt zonder toestemming. Dat kon ze niet ongestraft voorbij laten gaan, hoewel haar straf op hetzelfde niveau zou zitten als zijn actie. Ze had er nu al zin in. 'Nee hoor, we moeten er alleen voor zorgen dat we er een beetje leuk uitzien! Dat is voor mij dus niet zo moeilijk, jij daarentegen...' Terwijl ze sprak, klom Arya bij Levi op zijn ligbed. 'Jij zal meer moeite moeten doen om er goed uit te zien, zolang je kleding aan hebt tenminste.' Ze keek heel lief, dat moest, anders zou ze niet voor Eve door kunnen gaan, maar Levi zou de blik in haar ogen kunnen zien. Als hij oplette. Deed hij vast wel, zeker nu Arya haar hand langzaam op zijn borst kietelde en haar hand steeds een stukje omlaag liet gaan. De jongedame was ervan op de hoogte dat Levi en zij vrij weinig affectie naar elkaar lieten zien. Ja, af en toe was er een kus of een knuffel en heel soms zaten ze aan elkaar, maar niet op de manier dat een pas getrouwd stel dat zou doen. Bovendien kon ze hiermee Levi en James terugpakken, meer was niet nodig. Haar hand bleef omlaag gaan, hoewel op een vrij laag tempo, terwijl ze over hem heen boog en haar lippen in zijn hals drukte. Ze drukte kusjes in zijn nek, omhoog naar zijn kaaklijn en uiteindelijk drukte ze haar lippen op die van hem. Dit was geen kusje meer te noemen.

_________________
Hope is all you have, let me destroy it.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://tradimenzi.actieforum.com
Dean

avatar

Aantal berichten : 1215
Registratiedatum : 29-12-12
Leeftijd : 21

BerichtOnderwerp: Re: Levi & Arya voor de 10.000e keer   wo mei 23, 2018 10:44 am

Levi wist heel goed wat ze aan het doen was. Door bij hem plaats te nemen, haar hand op zijn huid te leggen en naar hem toe te buigen, viel er geen twijfel over te bestaan voor een omstander wat ze aan het doen was. Hij wist het echter beter. De blik in haar ogen vertelde hem precies waar Arya mee bezig was en hij liet zich er gewillig door leiden. Hij kon niet eerlijkheidshalve zeggen dat haar aanrakingen hem niets deden, maar daar was Arya zich ook vast en zeker van bewust. Als ze dit deed om een reactie bij hem uit te lokken, zou ze die krijgen ook. Hij uitte een tevreden geluidje en hield haar hand nauwlettend in de gaten, wetend dat ze puur zocht naar het juiste moment om te stoppen, om hem net te pesten tot dat punt waarop hij opgewonden zou raken van haar. Dat ging hij niet zo makkelijk laten gebeuren.
Tenminste, dat was het idee. De kusjes in zijn hals kon hij nog wel weerstaan, die op zijn kaak ook. Maar toen ze haar lippen op die van hem drukte, werd het verhaal iets anders. Het was geen flauwe kus zoals ze eerder gedaan hadden, maar een iets heftigere. Het maakte dat Levi zich helemaal meer kon beheersen en zijn handen op haar heupen legde, haar net iets dichter naar hem toe trok. Ze kon goed zoenen, wist hij nu. Helemaal niet vervelend. Uiteindelijk verbrak hij de kus toch voordat Arya dat kon doen en hij legde zijn mond bij haar oor neer. 'Niet in het openbaar, Eve,' zei hij zacht, met een ademhaling die iets meer gehaast was dan enkele minuten daarvoor. Nee, ze had hem niet helemaal onberoerd gelaten. In tegendeel. Ze wist hoe ze hem terug had moeten pakken voor zijn geplaag van eerder.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ravay
Admin
avatar

Aantal berichten : 981
Registratiedatum : 29-12-12
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: Levi & Arya voor de 10.000e keer   wo mei 23, 2018 10:56 am

Ze had niet verwacht dat hij daadwerkelijk mee zou gaan in de zoen, hoewel ze hem ook niet heel veel andere opties gegeven had. Als hij besloot haar weg te duwen, wist iedereen dat er iets niet klopte. Ze had perfect bedacht wat ze wilde doen en het was heel goed uitgevoerd.
Het speet haar dat Levi besloot de kus te verbreken, hij vertelde haar dat het speelkwartier voorbij was en even pruilde ze naar hem. Dat was niet eens om op Eve te lijken, ze vond het daadwerkelijk jammer dat hij stopte met zoenen. Hij was absoluut niet slecht, zeer goed zelfs en ze had er geen probleem mee om wat vaker met hem te experimenteren. Ja, ja, er was zo'n regel over je baas, maar iedereen wist dat Arya creatief omging met regels. Iets over mensen vermoorden voor geld. 'Jammer, maar ik weet wel een andere plaats waar we dit later voort kunnen zetten,' ze knipoogde naar hem, kwam overeind en ging naast hem zitten. Er was geen reden voor haar om naar het andere ligbed te gaan, hier had ze zoveel ruimte als ze zelf wilde en een knappe man aan haar zijde. Er was niets dat ze kon wensen. Fout, dat was er wel, ze wilde alcohol. Het kostte haar een handgebaar, maar iemand van de bediening kwam er meteen aan en keek haar vragend aan. 'Ik wil een aardbei daiquiri. Wil jij iets, liefste?' Haar blik ging richting Levi. Als zij 's ochtends al aan de cocktails kon, dan zou Levi dat vast ook willen. Het was niet alsof ze hun alcohol niet konden hebben. De alcohol had daarnaast nog een functie: ze had het nodig om de middag met James door te moeten komen.

_________________
Hope is all you have, let me destroy it.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://tradimenzi.actieforum.com
Dean

avatar

Aantal berichten : 1215
Registratiedatum : 29-12-12
Leeftijd : 21

BerichtOnderwerp: Re: Levi & Arya voor de 10.000e keer   wo mei 23, 2018 11:34 am

Tja, wat had ze dan gedacht. Hij was niet zo'n idioot dat hij haar te ver zou laten gaan. Nog niet. Misschien een andere keer om te kijken hoe ver ze daadwerkelijk zou durven te gaan, maar niet hier en nu terwijl ze in het openbaar waren. Hoe graag Eve en Tobias hun liefde voor elkaar ook zouden uiten, ze hadden wel iets van degelijkheid in zich. Hè Arya? 'Dan kijk ik daar zeker naar uit,' reageerde hij met een glimlach, waarna hij zelf iets ging verzitten waardoor hij een beetje normaal op de ligstoel kon zitten. Die hij nu moest delen met Arya, wat hij eigenlijk ook wel had kunnen verwachten. Arya leek haar rol nogal goed te kunnen spelen, all incluis de klefheid die bij een pasgetrouwd stel hoorde. Het maakte niet uit.
Ook ging ze al aan de cocktails 's ochtends vroeg. Nou ja, het was onder de hand al half elf, dus zo vroeg was het niet meer, maar daar ging het niet om. Ze had nog de hele dag om dronken te worden, al ging Levi er vanuit dat ze wel een beetje op zichzelf kon letten en zichzelf niet direct zou bezatten. Zou nog leuk worden op dat feestje van James dan, als ze dit door ging zetten. 'Whiskey,' zei hij tegen de man die de bestellingen aan het opnemen was. Levi dronk eigenlijk niet anders dan dat, geen blije cocktails en dingen. Dat vond hij toch meer een vrouwending, niets tegen Arya. Of tegen de andere mensen die die shit dronken. Het was Levi allemaal veel te zoet en het mocht dan eigenlijk nog te vroeg zijn voor het spul, ze waren op vakantie. Het was nooit te vroeg voor alcohol. 'Wel eerste eten hè, lief?' Hij drukte een kus op haar neus om zijn woorden wat meer zoetigheid bij te zetten en glimlachte.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ravay
Admin
avatar

Aantal berichten : 981
Registratiedatum : 29-12-12
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: Levi & Arya voor de 10.000e keer   do mei 24, 2018 9:54 am

'Aardbeien zijn eten,' ze reageerde onmiddellijk toen hij haar indirect waarschuwde voor de alcohol die ze nu bestelde, maar besloot dat Levi wel gelijk had en begon aan haar ontbijt. Het was beter om een bodem te hebben, ze moest nog naar het feest met Levi en ergens wist ze zeker dat het daar heel interessant zou worden. Het werd de eerste keer dat Levi en James tegenover elkaar stonden. Met haar ertussen. Het was duidelijk dat ze aandacht ging krijgen van de host, maar het was net zo belangrijk dat Levi ging laten zien dat ze bij hem hoorde. Misschien was het wel een goed idee als Levi hem een vuistslag gaf, zolang James het uit wist te lukken natuurlijk. Dat zou voor James meer reden zijn om Eve te willen en Tobias uit te dagen. Hij leek wel het soort man dat het grappig zou vinden. Aan de andere kant was het ook niet de bedoeling dat ze Levi van het schip zouden gooien. Keuzes.
Inmiddels had ze zowel haar ontbijt als de cocktail achter haar kiezen en ze richtte haar blik weer op Levi. 'We moeten echt iets aan ons uiterlijk gaan doen, op deze manier zijn we niet welkom op dat feestje,' ze gebaarde naar hun vrij blote uiterlijk en stond op. 'Kijk, ik weet wel hoe ik jou liever zie, maar anderen hebben een standaard en voor nu moeten we daaraan voldoen. Vanavond niet meer,' ze beet op haar lip, grinnikte en draaide om. Alle troep zou ze gewoon laten staan, dat nam de bediening wel mee en zo niet, dan was dat niet haar probleem.

_________________
Hope is all you have, let me destroy it.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://tradimenzi.actieforum.com
Dean

avatar

Aantal berichten : 1215
Registratiedatum : 29-12-12
Leeftijd : 21

BerichtOnderwerp: Re: Levi & Arya voor de 10.000e keer   do mei 24, 2018 10:14 am

Hij rolde met zijn ogen. 'Ik denk dat jij op ieder feestje welkom zou zijn, onafhankelijk van wat je wel of niet draagt,' zei hij in reactie op haar woorden, maar toch kwam ook hij gewillig overeind. Op zich had Arya wel gelijk, dit was niet de meest gepaste kleding voor een feestje. Niet dat het Levi veel uitmaakte hoe hij voor zou komen bij deze James, maar Tobias had wel degelijk een imago om op te houden. Ook hij had zijn ontbijt en drankje opgedronken en merkte dat de dag nu toch al een stukje zonniger leek dan voorheen, figuurlijk dan. De zon scheen sowieso wel op dit schip, dat kreeg je als je op een dure cruise ging op volle zee.
Ze zette haar spelletje voort. Uiteraard deed ze dat, want ze waren een pasgetrouwd koppel en heel erg verliefd. Toen ze zich omdraaide, greep hij dan ook zijn kans. Ditmaal tilde hij haar niet om, maar legde hij zijn armen om haar middel en zijn lippen in haar hals, waar hij enkele malen kusjes drukte. 'Moeten we wachten tot vanavond?' zei hij zachtjes, met een verleidelijke ondertoon in zijn stem. Eventjes zoog hij op de huid van haar hals, maar niet lang genoeg om daadwerkelijk een afdruk achter te laten. Hij liet haar weer los, bood haar ditmaal een arm aan. Ze zouden zich toch allebei om moeten kleden, gingen allebei dezelfde kant uit. Daarbij, ze waren een dolverliefd koppeltje. Echt twee schatjes die zielsveel van elkaar en elkaars geld hielden.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ravay
Admin
avatar

Aantal berichten : 981
Registratiedatum : 29-12-12
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: Levi & Arya voor de 10.000e keer   do mei 24, 2018 10:36 am

Op ieder feestje welkom? Arya werd nooit uitgenodigd, voor welk feest dan ook. Dit had misschien te maken met haar sociale contacten, ze had niet zoveel vrienden en de mensen die ze eventueel als vriend kon beschouwen, vond ze niet bijster interessant. Bruikbaar, ja, maar dat was iets anders. Dit kon ze echter niet antwoorden, Eve werd namelijk wel uitgenodigd op feesten. Zo zag ze er in ieder geval uit. Zo deed ze ook. Het was deel van haar karakter dat ze verwachtte voor alle feestjes uitgenodigd te worden, James had dat voor haar bevestigd.
Heel even hapte ze naar adem toen Levi zijn handen om haar middel sloeg. Hij kietelde haar. Waarschijnlijk onbewust, maar ze kon niet zo goed tegen kietelen en had liever dat hij dat niet deed. Het was gevaarlijk om haar te kietelen. De kusjes die hij in haar hals drukte vond ze daarentegen geen probleem. Dat was een probleem. Deze missie zouden ze op tijd af moeten kappen, Arya vond het veel te leuk om Levi te pesten, dat was echter niet alles. Het zoenen, de kusjes, de aanrakingen... Ze vond het leuk. Sterker nog, van haar hoefde Levi er niet mee op te houden, ook niet na de missie. Dat was een probleem, hij was en bleef haar baas en zag haar waarschijnlijk niet op die manier. Mochten ze zo doorgaan, was er een optie dat ze weg moest lopen na de missie. Het was al gevaarlijk om iemand te mogen met haar leven, laat staan een relatie aan te gaan met het hoofd van een criminele organisatie. Mocht het van zijn kant ook een optie zijn, dan zouden ze allebei een zwakte erbij hebben. Dat kon niet.
'O, ga weg jij, je moet inderdaad wachten tot vanavond!' Lachend duwde ze hem van haar af, maar besloot toch zijn arm te pakken en liep met hem naar hun kamer. Ze had tijd nodig om te besluiten wat dit was, wat dit ging zijn en welke jurk ze straks naar het feest aan ging doen. Zoveel keuzes, die ze niet allemaal snel genoeg kon maken.

_________________
Hope is all you have, let me destroy it.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://tradimenzi.actieforum.com
Dean

avatar

Aantal berichten : 1215
Registratiedatum : 29-12-12
Leeftijd : 21

BerichtOnderwerp: Re: Levi & Arya voor de 10.000e keer   do mei 24, 2018 10:50 am

Oh, hij merkte de subtiele reactie wel op en grijnsde erom. Dat was leuk, dat hij Arya op die manier van haar stuk kon brengen zo af en toe. Dat zou hij onthouden, want hij had wel aan zichzelf gemerkt dat hij het helemaal niet erg vond om haar op die manier aan te raken. Hij betwijfelde of Arya er nou echt oprecht gelukkig van werd en verwachtte op zijn minst na hun missie samen een woedende preek met betrekking tot het misbruik maken van de situatie, maar op zich maakte hij zich er niet heel druk om. God mocht weten hoe lang hij nog de tijd had voor het zo ver was en tot die tijd zou hij er gebruik van maken ook.
Op weg naar hun suite gedroeg hij zich verder wel, wetende dat hij het niet moest overdrijven. Ze had al toegezegd op vanavond, dus wat dat betreft moest Tobias er maar genoegen mee nemen. Niet vergeten dat zij de dominante was en de regels stelde, anders zou het zorgen voor rare situaties. 'Beter vliegt de tijd dan snel,' antwoordde hij op haar opmerking dat hij inderdaad zou moeten wachten, waarna hij de deur van hun suite opende en haar voor liet gaan naar binnen (wat ik dus godmod, fy) Hij sloot de deur achter zich, haalde even diep adem en liep maar direct door naar zijn koffer met kleding. Een feestje dus, daar moest hij vast iets specifieks bij aan dat zou moeten matchen bij hetgeen Arya koos, in ieder geval qua kleur. Hij gaf het dan ook al snel op en ging maar gewoon op het bed zitten, vermoedend dat hij waarschijnlijk wel weer modeadvies zou moeten geven. Als dat niet het geval bleek te zijn, kon hij haar kleurenpalet in ieder geval gebruiken als voorbeeld voor het perfecte koppeltje met matchende kleding. Wat dat betreft was het slim geweest dat er iemand was geweest die in de gaten had gehouden wat voor een kleding Arya aangeschaft had en aan de hand daarvan bijpassende kleding voor Levi gehaald had. Thanks, Chris. Wat een lifesaver.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ravay
Admin
avatar

Aantal berichten : 981
Registratiedatum : 29-12-12
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: Levi & Arya voor de 10.000e keer   do mei 24, 2018 10:30 pm

Eenmaal aangekomen in de kamer, opende Arya haar koffer en begon door de jurken te graven. Ze wist precies welke jurk ze aan wilde trekken naar het feest. Het was een prachtige, lichtroze jurk en helemaal bedekt met bloemen. Ze vond hem verschrikkelijk. Arya zou nooit een jurk dragen die om te beginnen roze was, maar de bloemen en de rok maakten het nog erger. Ze kon niet eens ontkennen dat de jurk lelijk was, dat was hij niet, maar ze vond het een hel om hem aan te trekken. Het paste niet bij haar. Niet haar ding, maar het was wel iets voor Evelyn en dat was wat momenteel telde.
Een zucht verliet haar lippen, ze was in de badkamer geweest om de jurk aan te trekken en verliet die kamer nu, om hem aan Levi te laten zien. Er was geen charmante manier geweest om de jurk aan te krijgen, vandaar dat de badkamer de enige optie was. Hij mocht haar dan in lingerie zien, maar absoluut niet wanneer ze vloekend een stomme jurk aan probeerde te krijgen. 'Één woord, Levi, ik trap je van de boot af,' haar ogen knepen lichtjes samen, maar ze ging wel aan de slag met haar haren. 'Doe iets leuks met je kleding, of beter, doe ook een jurk aan! Wie weet krijg je dan net zoveel aandacht van onze grote vriend.' Ze stond voor de spiegel te prutsen met de klemmen die ze in haar haren wilde hebben. Het ging voor geen meter. Geërgerd liep ze zachtjes te vloeken. Waarom hadden vrouwen het zoveel moeilijker dan mannen om er goed uit te zien? Stomme jurk. Stomme haren. O, niet te vergeten dat ze haar make-up ook nog moest doen.

https://image.dhgate.com/0x0/f2/albu/g4/M00/FA/40/rBVaEVoOm4SAHvHiAAd7CN3CT9A981.jpg
http://wapsite.us/wp-content/uploads/2018/02/1519087206-prom-hairstyles-for-long-hair-updos-braided-braided-updo-hairstyle-for-mediumlong-hair-tutorial-wedding.jpg

_________________
Hope is all you have, let me destroy it.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://tradimenzi.actieforum.com
Dean

avatar

Aantal berichten : 1215
Registratiedatum : 29-12-12
Leeftijd : 21

BerichtOnderwerp: Re: Levi & Arya voor de 10.000e keer   za mei 26, 2018 9:37 am

Dramaqueen. Levi rolde met zijn ogen toen ze haar subtiele dreigement uitte, maar zweeg wel. Zin om haar uit te dagen had hij altijd wel, maar misschien was het niet het meest goede idee als ze straks nog moesten doen alsof ze zeer verliefd op elkaar waren. Dan kon het best wel eens een spelletje worden waarin de één de ander zo ver mogelijk probeerde te pushen. Vermakelijk, maar niet handig als James erbij stond. Uiteindelijk keek hij eventjes naar de jurk die ze had uitgekozen en zocht kleding uit die erbij paste, niet too much maar uiteraard wel zo dat het het idee wekte dat ze bij elkaar hoorden. 'Graag, ik houd ervan om een blijvende indruk achter te laten,' zei hij op ietwat sarcastische toon. Het idee van zichzelf in een jurk hijsen stond hem niet echt aan, vooral niet omdat hij al moeite zat had met een pak aan te trekken en zijn haar in fatsoen te brengen. Nee, nog steeds geen dagelijks bezigheid van hem. Helaas. Anders had hij misschien wel wat makkelijker de kleding aan kunnen trekken.
Gelukkig had hij het lang niet zo erg als Arya, die in gevecht leek te zijn met haar wilde haren. Logisch, ze had met losse haren gezwommen dus natuurlijk werkte het tegen. Het was amusant om te zien, maar Levi wist dat ze op zouden moeten schieten als ze tijdig op dit geweldige feestje willen zijn. Hij liep dan ook naar haar toe, ging achter haar staan en pakte de klemmen uit haar handen, zodat hij ze in haar haren kon doen. Hij had al door gehad wat ze met haar haren wilde doen, maar vanuit zijn perspectief ging het nu eenmaal handiger. De klemmen zaten dan ook al snel op hun plek, waardoor Arya nog tijd over zou hebben voor andere dingen die ze nog moest doen. Make-up of zo. Daar kon Levi dan niet met helpen, verder dan haren doen ging het niet. En nee, hij deed niet dagelijks. 'Ik had een zusje,' zei hij, als soort van een verklaring voor het feit dat hij wist hoe hij haren moest doen. En ja, dat zusje was dood. Nee, hij ging er verder niet op in. Maar hij had vroeger vaak haar haren moeten doen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ravay
Admin
avatar

Aantal berichten : 981
Registratiedatum : 29-12-12
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: Levi & Arya voor de 10.000e keer   za mei 26, 2018 10:05 am

Een van haar wenkbrauwen ging omhoog terwijl haar blik over Levi's lichaam gleed. Als hij dacht een jurk nodig te hebben voor een blijvende indruk, dan had hij het mis. Misschien als hij een indruk op andere mannen wilde maken, maar ze wist vrij zeker dat iedere vrouw hem zou onthouden. Al dan niet aan zijn lichaam, dan was zijn gezicht ook niet verkeerd.
Levi had inmiddels door dat haar haren een probleem waren en besloot haar te helpen. Verbaasd liet ze toe dat hij de klemmen uit haar handen pakte en deze zelf in haar haren ging doen. Ze was al verbaasd geweest dat hij besloot te helpen, het was niets in vergelijking met de verbazing dat hij er daadwerkelijk goed in was. Beter dan zij, zo te zien. Hij stond er goed voor, dat scheelde, maar ze had dit zeker niet verwacht van de grote, enge baas. Hij verklaarde zichzelf echter snel. Een zusje. 'Het spijt me,' meer zei ze niet. Er was niets meer te zeggen, behalve dat ze hem even recht aankeek, knikte en de kamer verliet. Ze wist wel degelijk wat het was om mensen te verliezen, maar dat maakte het niet makkelijker wanneer het familie was. Ze was in de badkamer aangekomen en besloot haar lippen flink rood te maken. Dan was het tenminste zichtbaar als ze besloot Levi te zoenen, zou James leuk vinden. De make-up op haar ogen hield ze iets subtieler, er kwam echter wel een flinke hoeveelheid mascara bij kijken, voor ze de badkamer weer verliet. 'Ik heb wel zin in een feestje, jij?'

_________________
Hope is all you have, let me destroy it.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://tradimenzi.actieforum.com
Dean

avatar

Aantal berichten : 1215
Registratiedatum : 29-12-12
Leeftijd : 21

BerichtOnderwerp: Re: Levi & Arya voor de 10.000e keer   za mei 26, 2018 10:46 am

Het was erg fijn dat ze er verder niet op ging, want zoals al aangegeven, Levi wilde er verder niet echt op in gaan. Hij verwachtte ook van Arya dat ze dit niet rond zou lopen strooien. Niet hier, niet thuis. Het was niet dat hij het erg vond om haar haren goed te doen, maar het paste niet echt bij het imago dat hij zou moeten hebben en niet veel mensen wisten van dat deel van zijn leven. Hij had zichzelf een andere achtergrond aangemeten, wat een stuk makkelijker was in zijn werk. Er was in ieder geval niemand die zijn verleden echt tegen hem kon gebruiken. Eigenlijk was het stom geweest om dit tegen Arya te vertellen, maar het was er al uit geweest voordat hij zich echt had gerealiseerd wat hij zei. Dus nu moest hij maar hopen dat hij haar kon vertrouwen. Ze zou vast wel begrijpen dat de informatie vertrouwelijk en schadelijk voor hem was, dus eigenlijk had ze nu wel leverage op hem. Hij zou er wel gewoon nooit meer over beginnen.
Toen ze eenmaal klaar was met haar make-up, was ze oogverblindend. Hij vond haar sowieso al mooi, maar de ogen die geaccentueerd werden door de mascara en de lippen die felrood afstaken maakten het geheel mooi af. Fuck, dit was meer dan lust. Los daarvan glimlachte hij naar haar, opende deur van hun suite voor haar en bood haar daarna een arm aan, zoals een het een gentleman betaamde. 'Zo lang jij er ook bent, heb ik er sowieso zin in,' beaamde hij. Niets van gelogen, al zou hij ook wel wat plezier vinden in de ontmoeting met James.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ravay
Admin
avatar

Aantal berichten : 981
Registratiedatum : 29-12-12
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: Levi & Arya voor de 10.000e keer   di mei 29, 2018 7:29 am

Met Levi aan haar zijde, liep Arya de zaal in. Dit was een van de luxere zalen die je af kon huren voor privé aangelegenheden, je moest echter wel je portemonnee trekken om hier toegang toe te krijgen. Er gingen geruchten van honderdduizenden euro's om een dag deze zaal te beheren, daar zat heel veel eten en drinken, live muziek en nog veel meer extra's bij: maar het bleef veel geld. Zelf zou ze het er nooit voor over hebben, ze kon veel te veel andere dingen met honderdduizend euro.
Ze liepen door de zaal (ja ik godmod dit idc wat ga je eraan doen he) en al snel spotte ze James. Hun blikken kruisten elkaar en een glimlach verscheen op zijn gezicht terwijl hij richting het tweetal liep. 'Evelyn, Tobias, wat fijn dat jullie er zijn!' Hij was veel te enthousiast om Levi te zien. Dat hij het leuk vond dat Arya er was, viel te verwachten, maar Levi? Misschien hadden de overige gasten hem in een goed humeur gebracht, maar ze betwijfelde het.
'We zijn echt vereerd dat je ons uit hebt genodigd!' Arya reageerde lief, maar iets subtieler nu haar man erbij stond. 'Ik geloof niet dat jullie elkaar al ontmoet hebben. Tobias, James. James, Tobias.' Heel even richtte James zijn blik op Levi en ze zag dat hij hem meteen al niet interessant vond. Of niet belangrijk genoeg. Beide waren een optie, maar iedereen wist dat Levi alleen aanwezig was voor Arya. Dat ging niemand ontkennen, waarschijnlijk zou James het niet eens ontkennen als ze het hem zou vragen.

_________________
Hope is all you have, let me destroy it.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://tradimenzi.actieforum.com
Dean

avatar

Aantal berichten : 1215
Registratiedatum : 29-12-12
Leeftijd : 21

BerichtOnderwerp: Re: Levi & Arya voor de 10.000e keer   di mei 29, 2018 8:28 am

Het was een mooie zaal, het was overduidelijk dat deze James zwom in het geld. Steeds duidelijker werd dat hij hun doelwit was, de man die ze moesten met deze missie. En steeds lastiger werd het om dichter bij hem te komen, want telkens als Levi Arya haar gang liet gaan, had hij het idee dat deze man meer wantrouwen jegens het tweetal ontwikkelde. Het zou echter nog meer achterdocht opwekken als ze hun act ineens een andere kant op gooiden, dus nu waren ze gedwongen met idee door te gaan, hoe slecht het misschien ook af kon lopen. Levi had er in ieder geval een slecht gevoel over.
De opgesmukte zaal was niets vergeleken met de neppe glimlach die op James' gezicht geplakt leek. De gebleekte tanden glinsterden tussen de onnatuurlijk strak getrokken lippen door en Levi wist direct dat hij liever zo ver mogelijk bij deze man vandaan zou blijven, hoe duur het pak dat de vent droeg ook mocht zijn. Toch liet hij dit niet blijken toen hij de hand van het mannetje aanpakte. Een slappe handdruk, Levi moest oppassen dat hij de vingers van deze James niet per ongeluk fijnkneep. Dat zou zo'n vreemde situatie opleveren. 'Het is een eer je te mogen ontmoeten,' zei Levi op een toon die niets liet blijken, 'Eve heeft al veel over je verteld, over jullie bijzondere ontmoeting gisteren.' Dat was een leugen, maar hij had ze samen zien zitten en hij ging ervan uit dat de man toch niet in zou gaan op hetgeen Levi nu zei, want de aandacht van James was veel meer gericht op de mooie jongedame naast Levi. 'Dat kan nooit veel positiefs geweest zijn,' glimlachte de vent. Levi moest zijn best doen om om die opmerking te lachen. 'Ze kan soms nogal fel zijn, ja,' zei hij, met een knipoog. Wat een giller.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ravay
Admin
avatar

Aantal berichten : 981
Registratiedatum : 29-12-12
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: Levi & Arya voor de 10.000e keer   di mei 29, 2018 8:45 am

Wat een anticlimax. Beide heren gedroegen zich zo netjes als verwacht kon worden op een feest en geen van allen maakte een vervelende opmerking. Anticlimax. Ze had echt gedacht dat James op z'n minst een opmerking ging maken die op meerdere manieren opgevat kon worden. Zo'n man was het, dus waarom deed hij dit niet? Haar vraag werd snel beantwoord.
'Zeg, Eve, ik heb heel even je mening nodig over een cadeau dat ik aan mijn vriendin wil geven. Zou je zo vriendelijk willen zijn met mij mee te lopen?' Opnieuw die blik in zijn ogen. Het was geen onvriendelijke blik, maar wel berekenend en met een vleugje plezier.
'Natuurlijk!' Ze draaide om en gaf Levi snel een kus op zijn lippen. 'Ik ben zo terug lieverd,' en ze ging ervandoor met James. Terwijl zij naar het andere uiteinde van de zaal liepen, zag ze vanuit haar ooghoek dat de menigte tussen Levi en Arya snel groter werd. Vreemd. Zoveel mensen waren er eerder niet geweest, niet dat ze had opgemerkt in ieder geval. 'Eve, ik kan je veel meer bieden dan die vent waarmee je doet alsof je een relatie hebt. Natuurlijk, hij zal geld hebben en je wat kunnen verwennen, maar je weet zelf ook dat ik dat beter kan. Zeg het en ik laat hem van het schip af gooien.' Dat was onverwacht. Veel directer dan ze had gedacht dat ging gebeuren.
'James, dat is,' verder kwam ze niet. Hij trok haar aan haar middel dichterbij en plantte zijn lippen op die van haar. Woedend duwde ze hem weg. 'Absoluut niet! Ik houd van Tobias, ga naar je vriendin James, maak het met haar goed en laat mij met rust!'

_________________
Hope is all you have, let me destroy it.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://tradimenzi.actieforum.com
Dean

avatar

Aantal berichten : 1215
Registratiedatum : 29-12-12
Leeftijd : 21

BerichtOnderwerp: Re: Levi & Arya voor de 10.000e keer   di mei 29, 2018 8:57 am

Natuurlijk wisten beide heren dat het slechts toneelspel was en Levi was dan ook niet verbaasd toen meneer James er met zijn vrouw vandoor ging. Hij probeerde het tweetal in de gaten te houden, maar het leek erop dat iemand een signaal had gegeven voor alles gasten om in de weg te gaan staan. Letterlijk. Ergens had Levi het vermoeden dat ze er in geluisd werden. Dat James dit opzettelijk had gedaan, al wist hij niet waarom. Hun toneelspel was perfect geweest, tenminste het was heel goed geweest. Hij begon zich door de menigte heen te manoeuvreren en kreeg het tweetal precies op tijd in zicht om de actie van de vuile schoft te zien, die hem veel meer deed dan zou moeten. Dit was toch juist het plan geweest? Arya zou de vent verleiden, op die manier zouden ze dichter bij hem kunnen komen en op die manier zou de hele missie makkelijker worden. Toch was dit niet hoe het plan had moeten verlopen. Dat zag hij aan de blik die Arya in haar ogen had, de woede en misschien zelfs de verbazing dat hij het léf had gehad om dat te doen. Dat was voor Levi de laatste druppel. Hij duwde de laatste paar mensen opzij, maakte snelheid en landde met zijn volle gewicht op de smerige, vieze, goorlap die zichzelf James noemde. Één rake klap in het gezicht. Een akelig gekraak klonk en Levi had zo het vermoeden dat er een neus gebroken was, aan het bloed te zien. 'Dat is mijn vrouw die je daar aanraakte,' zei hij met onverholen woede in zijn stem. De vent onder hem grijnsde nog steeds, zijn gebleekte tanden nu rood van het bloed. 'Je hoeft het spel niet meer vol te houden hoor,' zei James, die daarna een klodder bloed uitspuwde. Dus hij had het geweten, had het wel doorgehad. Dan maakte dit ook niet meer uit. Het was maar goed dat Levi precies wist waar hij de vent moest slaan en met een tweede rake klap, die nog iets deed kraken, stopte James met bewegen. Vanuit alle hoeken kwamen er mensen op Levi af rennen, maar die was daar niet mee bezig. Zijn reactie was absurd geweest, niet zoals ze dat ingepland hadden, maar terecht. Deze kerel verdiende het. Zelfs als Arya niet zijn vrouw was, deerde dat niet. Niemand had het recht om zulke losse handjes te hebben.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ravay
Admin
avatar

Aantal berichten : 981
Registratiedatum : 29-12-12
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: Levi & Arya voor de 10.000e keer   di mei 29, 2018 10:05 pm

In de verte begon iemand langzaam te klappen. Verbaasd keek Arya op, het hele schouwspel was vrij snel gegaan en ze wist nog niet zeker wat er nu ging gebeuren. Er stonden teveel mensen om hen heen om zomaar te verdwijnen en Levi zat nog steeds bovenop een lijk. Het klappen kwam steeds dichterbij. Wie klapte er? Haar blik scande de menigte, tot deze uiteen week en er een man tevoorschijn kwam. Duidelijk rijk, goed getraind en zeer geamuseerd.
'Arya, Levi, dachten jullie werkelijk dat ik jullie niet zou herkennen? Ik houd lijsten bij van mijn vijanden en Levi, jij staat daar op, alleen had ik niet gedacht dat je een huurmoordenaar mee zou nemen op missie. Niet dat het uitmaakt, via mijn mannen heeft Arya wel eens opdrachten gedaan. Ik ken jullie uiterlijk. Jullie dat van mij niet, dat is duidelijk. Aangenaam, James MacAvoye, prettig kennis te maken.' De man vond het duidelijk heel leuk dat hij hen voor de gek had weten te houden met een acteur, maar hij was dichtbij genoeg voor Arya. Haar houding verraadde haar echter, of het was de beweging die James maakte naar zijn mensen, aangezien heel veel wapens getrokken werden en op hen gericht. 'Je hoeft niets te proberen, ik ben niet van plan binnenkort te sterven. Jullie ook niet, geen zorgen, we gaan eerst wat plezier beleven met z'n allen. Het leek mij dat jullie het best naar je zin hadden op dit schip. Vertel, was dat allemaal toneel of geven jullie daadwerkelijk om elkaar?' Iedereen wist dat zowel Arya als Levi daar geen antwoord op zou geven. Zelfs als het van beide kanten waar was, dan ging je geen zwaktes aan je vijand vertellen.
'Je zal dood aan mijn voeten liggen,' even keek ze naar haar hakken, die kon ze best gebruiken om iemands keel te doorboren. Je moest creatief zijn met de middelen die tot je beschikking stonden.

_________________
Hope is all you have, let me destroy it.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://tradimenzi.actieforum.com
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Levi & Arya voor de 10.000e keer   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Levi & Arya voor de 10.000e keer
Terug naar boven 
Pagina 7 van 8Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Volgende
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Progamma Halloween Gala
» [Halloween Activiteit] ~ Gemaskerd Bal
» Alvast gefeliciteerd voor woensdag, Blacksoul! :)
» Sluit Surabaya Zoo! {Petitie}
» Een lijst met 15000 Warrior Cats namen.

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Tradimenzi :: Off-Topic :: Overig-
Ga naar: